Dr. Ujj Zsófia

Jól ismerve a belgyógyászati szakrendelések zsúfoltságát, szeretnénk kifogástalan orvosi ellátás mellett segíteni a hozzánk fordulókat abban, hogy nyugodt, gondoskodó környezetben, megfelelő ráfordított idővel, a szükséges vizsgálatokat elvégezve, a beteggel együtt megbeszélve oldjuk meg a panaszokat, találjuk meg a kellő terápiát. Segítséget nyújtunk a megfelelő életmódvezetéshez, rizikóbecslés alapján a megelőzéshez, szűrővizsgálatokhoz, az általános panaszoktól elindulva a specifikus területekig, miközben segítünk eligazodni a belgyógyászat szerteágazó szakterületei között is, szükség szerint a társszakmák segítségét is igénybe véve.

Hematológia rendelésünkön szeretnénk segíteni a vérképzőszervi betegséggel küzdő betegeinket és hozzátartozóikat a leleteik értelmezésében, kezelésük megbeszélésében. A szakorvosi segítség mellett akár pszichológus bevonásával elérni, hogy könnyebben feldolgozható legyen a sokszor elhúzódó, vagy rosszindulatú betegséggel való küzdelem. Hematológiai betegség gyanúja esetén elindítjuk a kivizsgálást, szükség szerint felvesszük a kapcsolatot fekvőbeteg ellátást is végző kollegákkal. Olyan esetekben is segítséget kívánunk nyújtani, amikor kevesebb figyelmet kapó eltérések (vashiány, vérszegénység, alacsony fehérvérsejt, vagy vérlemezkeszám) súlyosbítanak más betegséget. Lezajlott trombózis, fokozott véralvadásra való hajlam (trombofília) kivizsgálását, gondozását, várandósok, vagy gyermeket tervezők tanácsadását is vállaljuk. 

Nagy öröm számomra, hogy csatlakozhatok a rendelő kiváló csapatához. Küldetésünket, a magas színvonalú szakmai segítséget, a betegekkel való egyénre szabott, személyes bánásmód szükségességét magam is vallom és fontosnak tartom. Munkám során szeretném több éves klinikai tapasztalatomat a leendő pácienseink érdekében kamatoztatni.