Dr. Sarkadi Adrien

Diplomám megszerzése után 2011 októberében kezdtem dolgozni a Debreceni Egyetem Klinikai Központjának Infektológiai- és Gyermekimmunológiai Tanszékén, infektológus rezidensként. Szakképzésem megkezdését követően az osztályos és ambuláns betegellátás mellett bekapcsolódhattam a Tanszéken folyó infekciós immunológiai témájú tudományos munkába is, tapasztalatokat szerezhettem primer immunhiány betegségekben szenvedő betegek gondozásával, ferzőzéses szövődményeik ellátásával kapcsolatban. Szakvizsgámat 2015-ben szereztem infektológiából, ezt követően egy évet töltöttem a debreceni Kenézy Gyula Kórház Felnőtt Infektológia részlegén, majd a DEKK Gyermekgyógyászati Klinika Infektológia Osztályán folytattam munkámat. 

2016 októberétől magánrendelés keretein belül is segítem a fertőző betegségben szenvedő gyermekek és felnőttek gyógyulását, kifejezett figyelmet fordítva speciális érdeklődési területem, a nemi- és nőgyógyászati fertőzésektől szenvedő betegek egyénre szabott ellátására. A rendelés keretein belül ambulánsan ellátható fertőzések kivizsgálásában, pontos mikrobiológiai diagnózison alapuló kezelésében nyújtunk segítséget, adunk tanácsot, felvilágosítást, legyen szó egy közönséges nátháról, hurutos betegségről, szokatlan bőrtünetről vagy akár fájdalmas vizeleti panaszról. A rendelő felszereltsége valamint laborkapcsolata segíti munkánkat a gyors diagnosztika és a pontos terápia kivitelezésében.


Drága Asszisztensnőnk, Gönczi-Révész Mónika nélkül aligha haladna a rendelői élet.. A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikájának munkatársa, a Bátor-Táborok rendszeres résztvevője, szervezője, maga is két gyönyörű gyermek édesanyja és több, mint egy éve rendelésünk munkatársa, szeretettel és segítőkészséggel áll Betegeink rendelkezésére. 

Galéria