Infektológia

A rendelés keretein belül ambulánsan ellátható fertőzések kivizsgálásában, pontos mikrobiológiai diagnózison alapuló kezelésében nyújtunk segítséget, adunk tanácsot, felvilágosítást, legyen szó egy közönséges nátháról, hurutos betegségről, szokatlan bőrtünetről vagy akár fájdalmas vizeleti panaszról. A rendelő felszereltsége valamint laborkapcsolata segíti munkánkat a gyors diagnosztika és a pontos terápia kivitelezésében.

Munkatársaink

Dr. Sarkadi Adrien Katalin

infektológus szakorvos, PhD

"Kevéssel több, mint egy éves születésnapunk apropójára megérett a kötelességünk, hogy átgondoljuk a rendelés profilját, tekintve, hogy a kezdetekhez képest nagy változásokon mentünk keresztül. A rendelő szándékosan, vagy véletlenül, akarva vagy akaratlanul de igencsak nem a lányok rendelője maradt, hiszen az élet úgy hozta, hogy az erősebb nem tagjai is nagy számmal érdeklődnek igen széles skálán összefoglalható problémáikkal. E váratlan területen is bebizonyosodott tehát, hogy az érdeklődés szabja meg a kínálatot - mi pedig mélyen megtisztelve és szerencsésnek érezzük magunkat, hogy megtapasztalhatjuk ezt az érdeklődést, és vele a bizalmat és a gyógyulás közös örömét olyan panaszokból, melyekkel alig több, mint egy évvel ezelőtt nem is bátorkodtunk tervezni."

Kósa Katalin

felnőttápoló, asszisztens

"Az ápolónő az a személy, aki másokat megerősít, bátorít és véd - az, aki felkészülten tud törődni a betegekkel, sérültekkel és idősekkel"

Nagy Anett Zsófia

csecsemő és kisgyermekápoló, asszisztens

"Az ápolónő dolga kornak megfelelően bátorítani. Elmagyarázni amit elvégzünk, nem csak elvégezni. Elkeseredett, szomorú érzelmi helyzetben nyújtani segítséget azzal, hogy lelkiekben is a gyermek mellett állunk. Ezt a hivatást csak úgy lehet csinálni, ha az ember teljes szívéből átérzi a beteg gondját, és a tőle telhető maximális segítséget nyújtja ahhoz, hogy neki könnyebb legyen. A mi jutalmunk az, amikor a gyerek nem csak azt mondja, jobban van, hanem a gyógyulás során szinte az arca, tekintete is megváltozik. Érkezésekor csak fekszik könnyes szemmel, pár nappal később pedig nevetve szaladgál a folyosón..."  

Dr. Kovács Dóra

molekuláris biológus, PhD, tudományos asszisztens

"Az internet és a közösségi oldalak elterjedésével együtt jár, hogy egyre több ember a betegségét otthon diagnosztizálja. Sajnos sokszor megalapozott szaktudással nem rendelkező gyógyítók praktikáit követik, és minden csodaszert kipróbálnak, bizakodva a gyógyulásukban csakhogy elkerüljék az orvossal való találkozást kiváltképp, ha intim problémáról van szó. Mások belefáradtak az orvosról orvosra való járkálásba, panaszaik mégsem szűnnek, újra és újra visszatérnek. Többek között ebben a végeláthatatlannak tűnő problémában is személyre szabottan, a rendelkezésünkre álló mikrobiológiai és molekuláris biológiai vizsgálatok széles tárházának segítségével, nyugodt, igényes légkörben baráti hangulatot teremtve kívánunk segíteni a betegeinknek."

IntimInfekt rendelő