Itt van az igazi ŐSZ!...és vele az igazi "befulladós" időszak...

2016.10.22

Az esős, lucskos, párás periódusban sok Édesanya magára ismer a történetben, melyben az ablak és a gyermekágy között szaladgálva a hűvös levegő segítségével próbálja javítani az ugató köhögéssel-fulladással járó áldatlan állapotokat. Különösen az allergiás, atópiás, aszthmás gyermekek számára nehéz és sok álmatlan éjszakával járó időszak ez. A légúti vírusinfekciók azonban nem csak őket nem kímélik, nemre és életkorra való tekintet nélkül rövidesen mindenki orrot fúj, lázas, tüsszög és köhög. Ugyanakkor ez az a tünetcsoport, mely a legnagyobb arányban von maga után indokolatlanul indított antibiotikumkezelést, annak ellenére, hogy ezekre az állapotokra az antibiotikum annyira hatékony, mint a szempillaspirál a fogmosáshoz. Ellentétben az akár vény nélkül is rendelkezésre álló gyógyszerek és gyógyhatású készítmények valamint az elengedhetetlen, de mégis elhanyagolt fontosságú szupportív terápia megfelelő kombinációjával!

Egy körültekintő, alapos fizikális vizsgálat rövid laborkiegészítéssel gyakorlatilag biztonságossá teszi döntésünket a kezeléssel kapcsolatban. Ez rendelőnk egyik fő küldetése:

Nem az antibiotikum ellen küzdünk, hanem a jövő antibiotikumhelyzetéért és a jelen felesleges antibiotikumterhelése ellen! Ön és gyermeke is gyógyuljon ebben a szemléletben, egészségesebben, az IntimInfekt rendelőben.