Örömhíreink!

2018.05.26

Nagy örömmel osztjuk meg a kedves Érdeklődőkkel, Betegeinkkel, Vendégeinkkel a rendelőnket érintő közelgő örömteli változásokat, melyeknek köszönhetően szakmai és gyakorlati szempontból is jelentősen szélesedő szolgáltatás kínálattal állhatunk rendelkezésükre! 

2018 szeptemberétől új taggal bővül a rendelő személyzete Dr. Ujj Zsófia belgyógyász-hematológus szakorvos doktornő csatlakozásával, aki saját rendelésének elindítása mellett egy régóta dédelgetett terv megvalósulásában is közreműködött, lehetővé téve az Orvosi Információs Iroda kapuinak szintén 2018 szeptemberében esedékes megnyitását. Az iroda több szakterület képviselőjének jelenlétében biztosít konzultációs lehetőséget a különböző orvosi leletek és dokumentációk halmazában történő eligazodáshoz, lehetőséget ad, hogy a betegek apró részletekbe menően feltehessék a kapott eredmények és orvosi vélemények megértéséhez szükséges kérdéseiket, tanácsot kérjenek a panaszaikkal, tüneteikkel kapcsolatos továbblépéshez, igény szerint segítséget kérjenek a betegirányításban, a szükséges vizsgálatok szervezésében, időpontok egyeztetésében.  

Elmondhatjuk, hogy fordulóponthoz értünk: a rendelés valós profilja kinőtte az "Intiminfekt" nevet! Egy korszak lezárul. Betegeink ezidáig is számos terület fertőzéses kérdéseivel fordultak hozzánk bizalommal, kortól, nemtől függetlenül, ugyanakkor bővülő szolgáltatásaink már nem korlátozódnak az infektológia tárgykörére. Ennek okán úgy döntöttünk, hogy a kezdetekhez kötődő, szívünknek nagyon kedves nevet lassan magunk mögött hagyjuk, ezzel is kifejezve a jelentős tartalmi változásokat, melyeket 2019 január-februárjában a rendelői környezet megújulása követ majd.

Mindez természetesen nem működhetne kedves, türelmes és segítőkész asszisztencia nélkül, anyai feladatoknak örvendő kolléganőinkkel Kósa Katával és Nagy Anettel szívből együtt örülünk, Nagyné Erdei Szabinának köszönjük áldozatos segítségét!  

Hálásan köszönjük Betegeink eddigi bizalmát, szeretettel és odaadással állunk rendelkezésükre a továbbiakban is!